Lenovo
Til forside

ThinkColor programvare er designet for å være lett å forstå og enkel å bruke. Dens smartteknologi bidrar til maksimal produktivitet ved multitasking og samarbeid, mens ekstern eiendelshåndtering gir bedrifter verktøyene de trenger for å øke effektiviteten.

LEK OG LÆR

ThinkColour gir deg kontroll over en rekke smartfunksjoner som er enkle å bruke og har forbedret tilkobling til skjermen og enhetene dine1.

1ThinkColour er tilgjengelig på ThinkVision-skjermer med spesialfunksjoner som er kompatible med utvalgte modeller.

OPPDAG

Ta full kontroll over skjermbilde-økosystemet ditt. Opplevelsen er overbevisende og nøye designet for å dekke dine skiftende behov.

IT-LEDEREFINN UT MER

ARBEIDSHESTERFINN UT MER

AVANSERTE BRUKEREFINN UT MER

NEDLASTINGER

ThinkColour installer

Er du klar for å optimalisere arbeidsopplevelsen din?

Last ned her

Du kan også laste ned fra Microsoft Store

ThinkColour Guidebook

For komplett programvareguide;

klikk her for å laste ned

Trenger du mer informasjon om forskjellige bruksområder? Last ned faktaark her:

PRODUKTENE VÅRE

ThinkColour skjermprogramvare er tilgjengelig på en lang rekke produkter1 og designet for ThinkVision-skjermer. Øk produktiviteten på arbeidsplassen med større komfort, enkel styring og effektivitetsverktøy.

FINN UT MER

1ThinkColour-funksjonene kan variere ut ifra skjermmodelltype. Ikke alle funksjoner er tilgjengelig på alle skjermer. Dette inkluderer forskjeller innenfor samme modell avhengig av individuell produktlanseringsdato. Lenovo varsler ikke brukere om funksjonsforskjeller eller -endringer når de oppstår.