Lenovo
Til forside
Artery

Artery programvare er designet for å være enkel å bruke samtidig som du får kraftige verktøy for å optimalisere skrivebord-økosystemet. Dens smartteknologi bidrar til maksimal skjermytelse og å skape det perfekte hjemmeoppsettet for ulike brukere.

LEK OG LÆR

Når kravene dine til gaming, hjemmeunderholdning, fjernlæring og arbeid endrer seg, holder Artery tritt med sitt utvalg smarte funksjoner1.

1Artery er tilgjengelig på Lenovo- og Legion-skjermer med spesielle funksjoner som kun er kompatible med utvalgte modeller.

OPPDAG

Spesielt designet for å dekke dine skiftende behov. Du får en overbevisende opplevelse som gir deg full kontroll over skjermbildene og hjemmeenhetene dine.

HJEMMEUNDERHOLDNINGSBRUKERE FINN UT MER
HJEMMESKOLEBRUKERE FINN UT MER
GAMERE FINN UT MER
HJEMMEKONTORBRUKERE FINN UT MER

NEDLASTINGER

Er du klar for å optimalisere hjemmeunderholdningen, gamingen, fjernlæringen og fjernarbeidet ditt?

Last ned og installer her

Du kan også laste ned fra Microsoft Store

Artery Guidebook

For komplett programvareguide;

klikk her for å laste ned

Artery factsheets

Trenger du mer informasjon om forskjellige bruksområder? Last ned faktaark her:

PRODUKTENE VÅRE

Artery skjermprogramvare er tilgjengelig for en lang rekke produkter1 og designet for Lenovo- og Legion-skjermer for å optimalisere gaming, underholdning eller fjernarbeid med sømløs tilkobling og presisjon.

FINN UT MER

1Artery-funksjonene kan variere ut ifra skjermmodelltype. Ikke alle funksjoner er tilgjengelig for bruk på alle skjermer. Dette inkluderer forskjeller innenfor samme modell avhengig av individuell produkslanseringsdato. Lenovo varsler ikke brukere om funksjonsforskjeller eller -endringer når de oppstår.